Έχετε τεχνικά προβλήματα με τη βιντεοκλήση σας;

Ο καλύτερος και ταχύτερος τρόπος για να σας βοηθήσουμε είναι μέσω τηλεφώνου. Μπορείτε λοιπόν να καλέσετε την υποστήριξη πελατών μας στο +30 694 244 8711

Κοινά προβλήματα:

Ενεργοποιήστε τη χρήση μικροφώνου και κάμερας στο πρόγραμμα περιήγησης

Για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία, πρέπει να της επιτρέψετε την πρόσβαση στην κάμερα και το μικρόφωνο του υπολογιστή σας.

Ενεργοποιήστε την πρόσβαση κατά την πρώτη χρήση:

1.Την πρώτη φορά που χρησιμοποιείτε την υπηρεσία, η εφαρμογή σας ειδοποιεί να επιτρέψετε την πρόσβαση στο μικρόφωνο και την κάμερα. Μπορείτε να κλείσετε αυτό το παράθυρο.
2. Ταυτόχρονα, ανάλογα με το πρόγραμμα περιήγησής σας, θα εμφανιστεί ένα παράθυρο που θα σας ζητά να επιτρέψετε την πρόσβαση. Κάντε κλικ στο allow.
3. Αν δεν είδατε το αίτημα για την έγκριση της πρόσβασης ή αν έχετε απενεργοποιήσει την πρόσβαση, μπορείτε να την ενεργοποιήσετε ξανά στις ρυθμίσεις. (κάντε κλικ στο “μενού/τρεις τελείες” κάτω δεξιά)

Λεπτομερείς οδηγίες για την ενεργοποίηση της πρόσβασης στην κάμερα και το μικρόφωνο

Snímek obrazovky 2020-08-07 v 18.17.59

Ασταθής σύνδεση στο διαδίκτυο

Αν η κλήση σας καθυστερεί ή αργεί να απαντηθεί, συνιστούμε να δοκιμάσετε τα εξής:

1. Εάν χρησιμοποιείτε ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο και είναι δυνατόν, προσπαθήστε να φέρετε τη συσκευή σας πιο κοντά στο router
2. Κλείστε την κάμερά σας και ζητήστε από τον θεραπευτή σας να την κλείσει επίσης. Αυτό θα μειώσει το φορτίο στη μετάδοση των δεδομένων σας.
3. Αν δεν σας βοηθήσει τίποτα, μπορείτε να συνδεθείτε μέσω τηλεφωνικής κλήσης χρησιμοποιώντας τον αριθμό τηλεφώνου σας και τον κωδικό PIN. Εναλλακτικά, η υποστήριξη πελατών στο +30 694 244 8711 μπορεί να σας βοηθήσει να συνδεθείτε μέσω τηλεφώνου.

internetinė psichoterapija

Δεν χρειάζεται να το αντιμετωπίσετε μόνοι σας

Μερικές φορές το δύσκολο είναι να ξεκινήσετε
ΑΓΧΟΣ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΡΑΥΜΑ
Επαληθευμένη θεραπευτική κατάρτιση
„Απώτερος σκοπός της θεραπείας είναι το άτομο να μπορεί να ξεπερνά τις δυσκολίες του αυτόνομα χωρίς την βοήθεια μου.“
39 EUR / ραντεβού
ΑΓΧΟΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΓΟΝΕΪΚΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΖΩΗΣ
Επαληθευμένη θεραπευτική κατάρτιση
„Η Ψυχοθεραπεία αποτελεί ένα ταξίδι, όπου θεραπευτής/τρια και θεραπευόμενος/η γίνονται συνοδοιπόροι και συνταξιδεύουν μαζί, με τον θεραπευτή/τρια να φωτίζει το δρόμο.“
39 EUR / ραντεβού
ΑΓΧΟΣ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΖΩΗΣ
Επαληθευμένη θεραπευτική κατάρτιση
„Η ψυχοθεραπεία είναι ένα ταξίδι, στο οποίο είμαστε συνοδοιπόροι. Επεξεργαζόμαστε το παρελθόν, εστιάζουμε στο παρόν και θέτουμε στόχους για το μέλλον.“
39 EUR / ραντεβού